Noordelijke Company Cup 2024:

Vanaf Mei start het nieuwe seizoen van de Company Cup van het Noorden.

De perfecte kartcompetitie voor, door en met lokale bedrijven! Op 5 Competitie-avonden strijden verschillende bedrijven uit de regio om het kampioenschap. Elk bedrijf stuurt op elke Competitie-avond een of meerdere teams om punten te verzamelen voor de finale aan het einde van het seizoen. De 5 races vinden maandelijks plaats op een donderdagavond op het kartcircuit in Ulrum plaats. Gestart wordt om 18:00.

 

Algemene informatie

Elke avond rijden maximaal 16 teams van 3 coureurs. Per bedrijf kunnen meerdere teams ingeschreven worden. Elke Competitie-avond wordt een kwalificatie van 10 minuten en één-uursrace gereden.

Een team kan uit wisselende coureurs bestaan. Elke wedstrijd kunnen de teams bestaan uit verschillende collega’s. Per team zijn er minimaal 2 pitstops met rijders-wissel.

 

nog 4 races (ont)spanning en plezier met collega’s? En dat voor maar €625,- (excl. btw.)! Worden jullie dit jaar het snelste bedrijf van het noorden? Schrijf je snel in! Vol=vol

BBQ

Als extra optie is het mogelijk om een uitgebreide BBQ te reserveren voor jullie team! De BBQ bestaat uit 4 stukken vlees P.P, een uitgebreide koude schotel, stokbrood en div. soorten sauzen. De kosten van de BBQ zijn €59,95 incl. btw per team. 


Inschrijven Company Cup 2024
€ 545,00
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Optie\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' BBQ per team (per race)
€ 59,95
Totaal